FR

Woestijn Roofdier: de geheel nieuwe F-150 Raptor

4/02/2021

De volledig opnieuw ontworpen F-150 Raptor vergroot zijn offroad-capaciteiten met een nieuwe vijfarmige achtervering en verbeterde wielslag. 
Daarnaast is de geheel nieuwe derde generatie F-150 Raptor voorzien van technologie en de banden zijn geschikt om moeilijker terrein aan te pakken.

“Raptor is de originele woestijnwagen. We hebben het gewoon naar een ander niveau getild ”, aldus Ali Jammoul, Ford Programma directeur Performance Vehicle. “De geheel nieuwe Raptor verbindt offroad met hoge snelheid en geavanceerde technologie/connectiviteit die samenkomen in een uniek gebouwde Ford Tough way."

Contacteer ons voor meer info

Hoogwaardige hardware

Een hoogwaardige offroad-pick-up wordt bepaald door zijn ophanging en de geheel nieuwe F-150 Raptor debuteert met een volledig opnieuw ontworpen onderstel.
De vijfarmige achtervering is speciaal ontwikkeld voor Raptor, ontworpen om meer controle en kracht te leveren aan de grond wat meer vertrouwen met zich mee brengt bij hoge snelheden op ruw terrein.

“Raptor is geworteld in Baja 1000-racen, en zijn ophanging verbetert onze capaciteiten en prestaties - een vijfarmige achtervering met meer wielbewegingen dan welke Raptor dan ook, ”zei Carl Widmann, hoofdingenieur bij Ford Performance. 'Elk aspect van de trofee-truck is ontworpen om precisie te leveren, zelfs in the middle of nowhere kunt u op de krachtige Raptor rekenen."

F-150 RaptorF-150 RaptorF-150 Raptor

Technologie voor offroad of op de weg

De geheel nieuwe F-150 Raptor debuteert met een hightech cockpit die is gebouwd voor een indrukwekkend uitzicht in comfort en stijl. Het aanpasbare 12-inch digitale scherm biedt u informatie-on-demand, Raptor-specifieke graphics en animaties, offroad-gegevens en turn-by-turn navigatie.
Het aanpasbaar nieuwe 12-inch middenscherm is standaard, en stelt eigenaren in staat om het scherm te splitsen en meerdere functies tegelijk te bedienen, waaronder navigatie, muziek of truck kenmerken

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws