FR

Ford Transit Center

Een bedrijfsvoertuig kopen is een grote investering, dus is het essentieel dat u het geschikte voertuig kiest. Wij helpen u het geschikte bedrijfsvoertuig te vinden - en ervoor te zorgen.

Wij zijn een erkend Ford Transit Center en kunnen u alle nodige gespecialiseerde hulp en raad bieden om de juiste beslissing te nemen. Of u nu meer wilt weten over het laadvermogen, de dakhoogte, de laadruimte of de brandstofefficiëntie van onze bedrijfswagens, onze experts kunnen u alles vertellen wat u moet weten over elk bedrijfsvoertuig in het Ford gamma.

En als u het perfecte voertuig gevonden heeft, gaat onze verbintenis verder dan u een efficiënt, betrouwbaar, op maat gebouwde wagen te leveren. Als Ford Transit Center kunnen wij helpen om uw bestelwagen of vloot te onderhouden volgens de hoogste normen. Bovendien kunnen wij back-up bieden wanneer u die nodig heeft, niet enkel tijdens de gewone "kantooruren".

U kunt ook profiteren van Ford Transit24. Dit business-to-business zorgpakket biedt u slimme, betaalbare producten en diensten, allemaal ontworpen om de bedrijfskosten te drukken en uw voertuigen op de baan te houden.

Voordelen van ons Ford Transit Center

 • Toegewijd salesteam voor bedrijfsvoertuigen
  Het personeel kan u alle informatie en deskundig advies verschaffen die nodig is om het geschikte voertuig voor uw bedrijf te vinden.
 • Demonstratievoertuigen
  U kunt plaatsnemen achter het stuur, de functies en technologieën zelf uitproberen en de voertuigen waarin u geïnteresseerd bent persoonlijk leren kennen.
 • De serviceafdeling is minimaal 55 uur per week open
  Meer flexibiliteit die past in uw planning, niet in de onze.
 • Door Ford opgeleidde technici
  Gekwalificeerde, ervaren en geïnformeerde technische experts op het gebied van Ford bedrijfsvoertuigen.
 • De recentste gespecialiseerde diagnoseapparatuur van Ford
  Specifiek ontworpen voor Ford bedrijfsvoertuigen en elk voertuig in het gamma.
 • Onderhoud terwijl u wacht
  Zodat er snel, efficiënt service geboden wordt, en waarbij we ter meteen kunnen vaststellen of uw voertuig extra werk nodig heeft.
 • 24/7 Ford Assistance
  Voor pechverhelping en een reeks andere prioritaire diensten, om u zo snel mogelijk weer op de baan te helpen.
 • Voorrangsboeking onderhoud
  Voorzien voor routine onderhoud (en in het onwaarschijnlijk geval van een panne), zodat het voertuig zo snel mogelijk de baan weer op kan en een onderhoud boeken erg eenvoudig is.

Contact

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures