Transit24: Budgetvriendelijke services voor fleetklanten. Ontworpen om u mobiel te houden.

"Onze business is er om uw business gaande te houden."

Ford Transit24 is een business-to-business concept van slimme, betaalbare producten en diensten. Niet alleen krijgt u met Transit24 de zekerheid dat uw voertuig door Ford getrainde specialisten onderhouden wordt volgens de hoogste normen, maar bovendien ligt de focus op het mobiel houden van uw voertuig en tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk te houden.

Het Transit24 gamma omvat een reeks waardevolle services, waaronder:

 • Immobilisatiemanagement
  Bij Transit24 zijn we ons ervan bewust dat elke seconde dat uw bedrijfsvoertuig niet op de baan is, u geld kost. Daarom bieden wij een reeks serviceopties (voorrang op onderhoud, uitgebreide openingsuren, voorrangbehandeling voor dringende herstellingen,…) die perfect afgestemd zijn op uw behoeften. Wij gaan verder om uw business gaande te houden.
 • Gratis eCheck
  De toestand van uw Ford is belangrijk voor ons. Daarom gebruiken wij een geavanceerd, internetgekoppeld diagnosesysteem voor een snelle en accurate diagnose. Dit systeem waarschuwt voor mogelijke gevaren, voordat deze u werkelijk kopzorgen bezorgen.
 • Laatavondonderhoud
  Tijd is geld. Daarom bieden onze Transit Centers uitgebreide openingsuren aan. Wij passen ons aan aan uw behoeften en niet omgekeerd.
 • Gratis Ford Assistance
  Zo lang u uw voertuig laat onderhouden bij een Ford erkende garage, blijft u altijd recht houden op gratis wegbijstand. Meer informatie over Ford Assistance.
 • Vervanging door gelijkwaardig voertuig
  Als uw voertuig stil staat, kunnen wij voor een vervangvoertuig zorgen die het beste past bij uw beroep. Dit binnen de mogelijkheden en met uitzondering van omgebouwde voertuigen.


Lees meer over het Ford Transit Center