FR

De nieuwe Ford S-MAX en Galaxy

1/11/2019

... meer verbonden, eleganter en comfortabeler dan ooit tevoren!


De nieuwe Ford S-MAX en Galaxy hebben een opvallend design gekregen, verhoogd comfort en een verbeterde connectiviteit voor gezinnen die op zoek zijn naar topmodellen met 7 ruim comfortable stoelen.

De 4G FordPass Connect modemtechnologie is ook voor het eerst beschikbaar aan boord van de Ford S-MAX en Galaxy. FordPass Connect transformeert voertuigen in mobiele Wi-Fi-toegangspunten die connectiviteit tot 10 apparaten kan ondersteunen.FordPass Connect voor het eerst beschikbaar op de S-MAX en Galaxy


Met de toepassing FordPass Connect kunt u uw voertuig lokaliseren vanaf uw smartphone, brandstof- of olieniveaus controleren, of het voertuig zelfs op afstand ontgrendelen.

De S-MAX en Galaxy zijn uitgerust met de EcoBlue 2.0l-dieselmotor, verkrijgbaar in 4 vermogens: 150 pk, 190 pk en een 240 pk-versie als Bi-turbo. Beide voertuigversies zijn uitgerust met de Ford Intelligent All Wheel Drive (iAWD) -technologie, die maximale tractie op alle vier de wielen biedt.Moeiteloze prestaties en gebruiksgemak


De optionele achttrapsautomaat – die wordt bediend met een stijlvolle en ergonomischedraaiknop – werd ontwikkeld om de brandstofefficiëntie verder te optimaliseren en alerteprestaties te combineren met vlotte en snelle schakelovergangen. Ook kunnen de S-MAX enGalaxy worden uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

De S-MAX en Galaxy profiteren ook van een adaptieve cruisecontrolesysteem met Stop & Go en SYNC 3.

Fords communicatie- en entertainmentsysteem SYNC 3 is eveneens van de partij en stelt S-MAX- en Galaxy-bestuurders in staat om het audiosysteem, het navigatiesysteem, de airconditioning en gekoppelde smartphones te bedienen met eenvoudige gesproken commando's. SYNC 3 wordt gecombineerd met een 8"-aanraakkleurenscherm, dat zich laat bedienen met knijp- en veegbewegingen, en is gratis compatibel met Apple CarPlay™ en Android Auto™.De S-MAX en Galaxy zijn nu beschikbaar voor bestelling in heel Europa.

Best verleidelijk, toch?

Onze showroom

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws