FR
Wat zeggen klanten over Garage Claeskens

Wat zeggen klanten over ons

Wij van Garage Claeskens NV vinden het belangrijk om klanten tevreden te stellen en om contact te onderhouden. Voor ons is dit onze eerste prioriteit!

Op deze pagina presenteren we u een aantal klanten waarvoor we werk hebben mogen leveren en die erg tevreden zijn geweest met onze service. Hopelijk mogen we u ook snel een keer ontvangen bij Garage Claeskens NV te Messelbroek


Een vraag of een verzoek?


U kunt hieronder contact met ons opnemen, een afspraak maken of een service inboeken bij een van onze dealer :


 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Courier voor Aertgeerts Agnes

  Garage Claeskens heeft een Ford Courier geleverd aan Aertgeerts Agnes uit Messelbroek. Veel plezier met de nieuwe wagen en bedankt.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Twee Transit Customs voor GDB Renovatie

  Garage Claeskens heeft 2 nieuwe Ford Customs geleverd aan GDB Renovatie uit Heverlee. Dit familiebedrijf zal voortaan beschikken over een sport en limited uitvoering. GDB Renovatie is uw partner in Totale gevelrenovatie en gevelisolatie.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Nieuwe Ford C-max voor “de Jokke”

  Al jaren is Jos een trouwe klant, ditmaal kist hij voor de Ford C-max. Wij wensen Jos en de familie veel plezier met deze nieuwe wagen.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Transit Custom voor Slagerij Lodts

  Garage Claeskens heeft een Ford Transit Custom geleverd aan Slagerij Lodts uit Wolfsdonk. Deze knappe sportversie is een topper in zijn gamma.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford EcoSport voor Alba Castillo De La Cruz

  Garage Claeskens heeft een Ford EcoSport geleverd aan Alba. Deze Ford EcoSport in Titanium uitvoering is een prachtige wagen voorzien van de nodige opties. Deze benzinemotor van 125pk is voorzien van de innovatieve en bejubelde 1.000cc motor van Ford. Wij wensen Alba veel plezier met deze wagen. Vamos!

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Transit Tourneo Connect voor Boomkwekerij De Bruyn

  Garage Claeskens heeft 3 nieuwe Ford Transit Tourneo Connects geleverd aan Boomkwekerij De Bruyn uit Begijnendijk. Deze wagens zijn ter vervanging van de bestaande Ford Transit Connects. Deze wagens zijn meteen ook een mooie aanvulling van zijn wagenpark, welk onder meer ook nog bestaat uit een Iveco Daily 4×4 en een Iveco vrachtwagen. Dit is meteen ook één van de sterke punten van onze garage, wij kunnen drie merken aanbieden. En kunnen zo het hele wagenpark voorzien van de nodige voertuigen.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Grand C-max voor Bruyninckx Paul

  Garage Claeskens heeft een Ford Grand C-max geleverd aan Paul Bruyninckx. Deze luxueuze mono volume in trend uitvoering is voorzien van een 125pk sterke motor. Wen bedanken Paul voor het jarenlange vertrouwen in onze garage en wensen hem veel rijplezier met zijn nieuwe Ford. Het gezinsleven is altijd…hectisch. Daarom is de nieuwe Ford C-MAX ontworpen om elke reis moeiteloos te laten verlopen.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Transit Custom voor begrafenissen Permentier

  Garage Claeskens heeft een Ford Transit Custom geleverd aan begrafenissen Permentier uit Linter. De Transit Custom Van is een functionele ladingdrager, met een laadschot over de gehele hoogte en breedte (met ruit of zonder ruit), die de laadruimte scheidt van de cabine, en met de keuze uit twee of drie zetels voorin. U kunt opteren voor enkele of dubbele schuifdeuren, scharnierende achterdeuren of een achterklep. Breng hier een bezoekje aan de website van Begrafenissen Permentier.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Transit voor Weckx Kris

  Garage Claeskens heeft een Ford Transit geleverd aan Weckx Kris uit Scherpenheuvel. Deze Ford Transit is voorzien van een 2.000cc met 170pk. Wij wensen Kris veel succes met deze nieuwe wagen. Er is een Transit voor elke taak. De Ford Transit Bestelwagen is zeer flexibel en opvallend aanpasbaar. Kies uit drie laadlengtes, plus een reeks MTG’s en aandrijflijnconfiguraties.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Transit Custom voor Bruyninckx

  Garage Claeskens heeft een Ford Transit Custom minibus geleverd aan Bruyninckx uit Messelbroek. Bij de Transit Custom Kombi kunt u de balans tussen passagiersruimte en laadruimte wijzigen, als dat nodig is. Het nieuwe flexibele banksysteem beschikt over een tweede rij van drie zetels, en kan dus vijf of zes mensen in totaal vervoeren. Deze innovatief ontworpen zetels zijn gegroepeerd als een enkele zitplaats en een dubbele zitplaats. U kunt ze vouwen en rollen zodat ze maar de helft van de ruimte innemen, of volledig te verwijderen – zodat u de bagageruimte kunt configureren naar wens. Breng hier een bezoekje aan de website van Bruyninckx bvba.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Ecosport voor Claes Marianne

  Prestatie en efficiëntie. Geniet van beide. Garage Claeskens heeft een Ford Ecosport geleverd aan Claes Marianne uit Bekkevoort. De Ford EcoSport is verkrijgbaar met een keuze uit drie innovatieve en geavanceerde motoren. Ten eerste is er een 1.0-liter Ford EcoBoost-benzinemotor, zesvoudige winnaar van de titel “Internationale motor van het jaar”. De opties van 125 pk en 140 pk leveren al het vermogen dat u verwacht van een conventionele 1.6-liter motor, maar dan met een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Transit Custom voor Dons Luc

  Garage Claeskens heeft een Ford Transit Custom geleverd aan Dons Luc uit Begijnendijk. Deze Ford Transit Custom is geleverd in de Limited versie en is voorzien van alle comfort en luxe. Deze lichte vracht bestelwagen rijd dan ook als een personenwagen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit één van de best verkochte bestelwagens is in zijn segment. Wij wensen veel succes met de nieuwe wagen.

 • Klanten-aan-het-woord-garage-claeskens

  Ford Transit Custom voor Orthopedie Vos David

  Garage Claeskens heeft een Ford Transit Custom geleverd aan Orthopedie Vos David uit Wilsele. Verbeterd vermogen en koppel word geleverd door de Ford EcoBlue 2,0-liter motor. Deze geavanceerde aandrijflijn voldoen reeds aan de strikte Euro 6.2-emissienormen en de voordelen van deze geavanceerde aandrijflijn worden versterkt door een aantal slimme, besparende technologieën.Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen