FR
Banden

Ford banden

Blijf goed in contact met de weg.

Uw banden zijn uw enige contact met de weg – en elke band raakt een oppervlakte van om en bij de grootte van een hand. De beste plaats om de juiste banden voor uw wagen te kopen, is uw Ford-verdeler/Erkend Hersteller. Onze specialisten adviseren en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw banden, bieden u gevestigde merken aan tegen aantrekkelijke prijzen en controleren alle veiligheidsonderdelen wanneer ze de banden monteren.

Een afspraak maken • Ford winterkits
 • Winterkits

  Zodra de temperatuur onder 7°C zakt, bieden winterbanden meer grip op de weg en verkorten ze uw remafstand aanzienlijk. Uw Ford-verdeler adviseert u graag over de juiste wiel en band-combinatie.

  Meer over winterkits
Meer over bandentypes

 •  
  Pneus hiver

  Winterbanden


  Omwille van de materialen die voor deze banden worden gebruikt, raden wij aan winterbanden te monteren wanneer de buitentemperatuur 7°C of minder bedraagt. In bepaalde landen is dat zelfs wettelijk verplicht. Noteer dat specifieke winter prestaties alleen gewaarborgd kunnen worden door banden met dit sneeuwvloksymbool op de zijkant.

 •  
  Pneus M+S

  M+S (modder en sneeuw) banden


  Het M+S symbool geeft aan dat de banden speciaal ontworpen zijn om in modder en sneeuw te rijden. Alle M+S-banden hebben van nature een bijzonder ruw profiel nodig. M+S waarborgt alleen specifieke winterprestaties als op de band een aanvullend sneeuwvloksymbool is aangebracht.

 •  
  Pneus toutes saisons

  Vierseizoensbanden


  Dit zijn banden die u het hele jaar kunt gebruiken en die aangeduid zijn met symbolen zoals een zon, een regendruppel of een blad op de zijkant. Tests tonen echter aan dat vierseizoensbanden niet dezelfde specifieke prestaties kunnen bieden als een winter- of zomerband.

 •  
  Pneus Runflat

  Runflatbanden


  Runflatbanden zorgen ervoor dat u kunt blijven rijden wanneer de band druk verliest. Ze staan u toe om op een veilige manier een bepaalde afstand af te leggen tegen een vastgelegde maximumsnelheid.Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws