FR

MUSTANG MACH-E RWD OPERATIONELE LEASING

Promotie eindigt op: 31/12/2022

MUSTANG MACH-E RWD OPERATIONELE LEASING

 • FORD MUSTANG MACH-E RWD

  RWD 76kWh Standard Range 198 kw 269pk


  In Operationele Leasing: Vanaf € 675/maand excl. btw*
  60 maanden
  50.000 km


  Ford Mustang Mach-E

 • * Aanbod onder voorwaarden, enkel geldig voor professionelen

  BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING

  • Navigatiesysteem
  • Parkeerhulp voor-en achteraan; achteruitrijcamera
  • Intelligente snelheidsbegrenzer
  • Verwarmbare zetels vooraan; verwarmbaar stuurwiel
  • One pedal driving
 • Contacteer ons Configureer & Bestel Offerte op maat aanvragen


  VOORWAARDEN :


  • Ford hanteert een politiek van voortdurende productverbetering. Ford behoudt zich dan ook het recht voor om te allen tijde specificaties, kleuren en catalogusprijzen van de verschillende modellen zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Alle inspanningen werden geleverd zodat de informatie, details en omschrijvingen op het moment van publicatie correct waren. Wanneer nieuwe informatie gekend wordt, zullen wij deze op gepaste tijde in deze toepassing implementeren. Wij adviseren u om de voertuigspecificaties steeds na te gaan bij uw Ford-verdeler voordat u een voertuig bestelt. Alle informatie geldt enkel voor de Belgische markt en de meegedeelde prijzen zijn steeds louter indicatief.

   De prijzen voor onderhoud en extra services zijn aanbevolen all-in prijzen, inclusief btw, en waar van toepassing inclusief onderdelen, arbeidsloon, voorgeschreven carrosseriecontrole, en milieuheffing. Contacteer uw Ford Erkende Hersteller voor een finale prijsopgave van de gewenste service.

   De afbeelding is niet bindend.

   • [1] Nettoprijs
    De nettoprijs is de prijs na aftrek van alle onvoorwaardelijke premies en kortingen en is inclusief 21% btw. Niet geldig voor Ford-personeel en fleet. De berekening is gemaakt op basis van de prijs die heden van toepassing is. Contacteer uw Ford-verdeler voor meer informatie over deze nettoprijs, voor de aanvraag van een offerte of voor specifieke fleet- en Ford-personeelsvoorwaarden. Deze prijs is exclusief de afleveringskit.
   • [2] Aanbevolen catalogusprijs (personenwagens)
    De aanbevolen catalogusprijs is de prijs incl. 21% btw (tenzij anders vermeld) en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen. Let op: de op deze website vermelde catalogusprijzen zijn niet gegarandeerd en slechts indicatief. Ford tracht de prijzen steeds zo accuraat mogelijk weer te geven op deze website. Door de zeer fluctuerende materiaalkost ten gevolge het (wereldwijde) tekort aan materiaal en de technische implicaties voor de update van onze website, kan het zijn dat de vermelde catalogusprijzen niet langer actueel zijn. Gelieve uw Ford-verdeler te contacteren voor de actuele catalogusprijs van het door u gekozen voertuig.
   • [3] Aanbevolen catalogusprijs (bedrijfsvoertuigen)
    De aanbevolen catalogusprijs is de prijs excl. btw en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen. Let op: de op deze website vermelde catalogusprijzen zijn niet gegarandeerd en slechts indicatief. Ford tracht de prijzen steeds zo accuraat mogelijk weer te geven op deze website. Door de zeer fluctuerende materiaalkost ten gevolge het (wereldwijde) tekort aan materiaal en de technische implicaties voor de update van onze website, kan het zijn dat de vermelde catalogusprijzen niet langer actueel zijn. Gelieve uw Ford-verdeler te contacteren voor de actuele catalogusprijs van het door u gekozen voertuig.
   • [4] Korting
    Inclusief 21% btw (tenzij anders vermeld), onvoorwaardelijke korting die schommelt afhankelijk van de keuze van het model.
   • [5] Nettoprijs (aanbiedingen)
    De nettoprijs is de prijs na aftrek van alle onvoorwaardelijke premies en kortingen en is inclusief 21% btw.
   • [6] Overnamepremie
    Wij nemen uw oude voertuig over tegen een premie, afhankelijk van het model, bij aankoop van een nieuwe Ford met uitzondering van Mustang, Mustang Mach-E en bedrijfsvoertuigen. Het voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Ford en moet volledig zijn. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Ford moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan van het overgenomen voertuig. De legale boorddocumenten van het voertuig moeten aanwezig zijn. Niet geldig voor Ford personeel en Fleetklanten.
   • [7] Built for you premie
    Voorwaardelijke premie, van toepassing op voertuigen op bestelling. Enkel geldig voor personenwagens met uitsluiting van Mustang & Mustang Mach-E. Enkel geldig voor particulieren en Ford personeel.
   • [8] Promotionele prijs
    Prijs incl. 21% btw (tenzij anders vermeld) en verminderd met alle premies en kortingen, alsook de voorwaardelijke overnamepremie, de voorwaardelijke Built for you premie en de onvoorwaardelijke korting


Andere promoties die u wellicht interessant vindt

 • Promotie eindigt op: 31/12/2022

  FINANCIERING | FORD RANGER

  RANGER WILDTRAK FINANCIËLE RENTING

  Vanaf € 489/maand – in Financiële Renting (60 MAANDEN)

  RANGER WILDTRAK FINANCIËLE RENTING

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen